Telefon: +36 30 881 8255 E-mail: irodagarazskapuszerelo.hu
Garázskapu szerelés

Garázskapu szerelés

Cégünket családi vállalkozásként 2005-ben indítottuk. Az évek folyamán a megnövekvő igényeknek köszönhetően a lakossági felhasználáson túl, ipari és egyedi tervezésű és gyártású garázskapuk kivitelezése is felkerült a szolgáltatásaink közé. Az Ön igényeinek felmérését követően, mind a lakossági és ipari garázskapuinkat számos színben és 4 fajta panel típussal tudjuk a gyártást követően garanciálisan beépíteni az év minden szakában.

Az általunk gyártatott és beszerelt garázskapukra 2 év garanciát biztosítunk, mivel termékeink minőségi anyagokból szereltek, ezért időtállók. Az Eurokapu az európai piacvezető panel gyártótól, a Belga Epcótól rendeli az időjárásnak ellenálló alapanyagot, így nem kell néhány év múlva ismét új garázskapura költenie.

A legnépszerűbb kapufajta az úgynevezett szekcionált garázskapu de költséghatékony megoldásaink között a billenő garázskaput is az ön igényeire tudjuk szabni. A garázstulajdonosok 90%-a ezt a kapufajtát választja, mivel a fűtésszámlát is alacsonyan tartja kiváló hőszigetelése révén. A szekcionált garázskapu hőátbocsátási tényezője alacsony köszönhetően a 4 cm-es vastagságú PUR hab töltetnek, amit acéllemezek fognak közre.

Számold ki