Telefon: +36 30 881 8255 E-mail: irodagarazskapuszerelo.hu

Pergola

Növelje nappaliját, élvezze teraszát egész évben! 


Képzelje el, hogy, ....a teraszát egész évben, akár esőben és szélben is használhatja, a kerti bútorait pedig soha nem kell elpakolnia. Ráadásul a beszűrődő nap erejét is szabályozhatja, a levegő pedig nem szorul meg alatta, köszönhetően a természetes (bioklimatikus) szellőzésnek.

Nincs terasza? Megoldjuk!

AZ SPT pergolák védelmet nyújtanak a nyári záporok, a nap és a hő ellen.Alumínium pergolarendszer, tetőszerkezetbe épített LED világítással. Egyszerű, praktikus, stabil alumínium szerkezet, modern megjelenés, mellyel hasznossá teheti teraszát, jó megjelenést, jó hangulatot teremtve. Igény esetén vállaljuk a komplett terasz megépítését. Alapokat horganyzott acélszerkezetből készítjük, melyre az alumínium szerkezetű SPT pergolát rögzítjük.


Az SPT Pergola jellemzői


Az SPT pergoláinkat előre gyártott méretekben készítjük, teljes alumínium szerkezetből, melynek tetejére rögzített lamellák kézi fogantyúval (90 fokban) történő elforgatásával, saját maga szabályozhatja a fény bejutását.


  •     Bioklimatikus? Igen, tekintettel arra, hogy a tetőszerkezet elforgatásával, megindíthatja a levegő cirkulálását.
  •     Napvédő? Igen, tekintettel arra, hogy a tetőszerkezet elforgatásával, saját maga szabályozhatja a fényáteresztés mértékét.
  •     Vízálló? Igen, mivel a tetőszerkezet összegyűjti a vizet, amit a 4 függőleges tartó lábszerkezetben vezetünk le.
  •     Alapszínek: RAL-7016 antracit vagy RAL-9016 fehér.


Számold ki